25 ene 2012

Crónica de ATTAC-PV sobre el acto de presentación y dos entrevistas

Ahir, dimarts dia 24 de gener de 2012, va ser un gran dia per ATTAC-PVAl saló d'actes del diari INFORMACIÓN d'Alacant es presentà el coŀlectiu d'ATTAC-PV d'Alacant.

L'acte va tindre un important ressò i el saló d'actes del diari estava ple de gom a gom, hi havent, fins i tot, un bon grapat de gent asseguda a terra i dreta al fons del local. Una mostra del bon treball realitzat per la gent d'ATTAC-PV-Alacant i de l'interès que tenia el tema plantejat com a central de l'acte, a part de la pròpia presentació del coŀlectiu local d'ATTAC-PV.


Les intervencions, moderades per David Couso, d'ATTAC-Alacant, estigueren a càrrec de Clemente Hernández, professor d'economia jubilat de l'Universitat d'Alacant i coordinador d'ATTAC-Alacant, què ens explicà l'origen i funcionament actual del coŀlectiu, en paraules no exemptes d'emoció. 

A continuació, José A. García, coordinador d'ATTAC-PV va fer un breu esbós de les activitats i la història d'ATTAC-PV i d'ATTAC-Espanya i dels seus objectius més immediats.

Finalment, el professor Carlos Berzosa, ex-rector de l'Universitat Complutense de Madrid on és Catedràtic a la Facultat d'Economia i membre del Comitè Científic d'ATTAC-Espanya, què desenvolupà la intervenció central de l'acte parlant sobre "Construyendo alternativas al capitalismo financiero". 

El debat posterior va ser enormement participatiu i ric en intervencions per part de les persones assistents. 



Donem la més cordial i afectuosa benvinguda al nou coŀlectiu de l'Alacantí i els augurem una fructífera trajectòria, vist l'èxit de la seua presentació oficial, i esperem que aquest important esglaó en la consolidació territorial d'ATTAC-PV continue ben aviat amb la consolidació de més coŀlectius que, de dalt a baix del País Valencià, estan treballant per aconseguir donar un pas com el que acaben de donar les companyes i companys alacantins. El seu exemple els deu animar a fer l'empenta definitiva.

Des de la coordinació d'ATTAC-PV es faran tots els esforços que calguen per tirar una ma allà on se'ns demane.

Endavant i, ja sabeu, com diu el nostre manifest fundacional, que hem de tractar d'aconseguir "QUE RES QUE ENS AFECTE ES PUGA FER SENSE LA NOSTRA PARTICIPACIÓ!. ES TRACTA, SIMPLEMENT, DE REAPROPIAR-NOS, UNITS TOTHOM, DEL FUTUR DEL NOSTRE MÓN."

E.P. ATTAC-PV

Entrevista a Carlos Berzosa que le hicieron en el Información:

0 comentarios:

Publicar un comentario