18 ene 2013

Seminari Permanent de formació i debat: “La crisi de l'euro i el nou sistema institucional. Cap eixida sense una Europa Federal”



Seminari Permanent de formació i debat
“La crisi de l'euro i el nou sistema institucional. Cap eixida sense una Europa Federal”

Dissabte 26 de gener, de 10:00h a 14:00h

Lloc: Centre Altermundista José Fons (Seu d'ATTAC-PV. C/ Palleter, 83 - València).

La situació actual està marcada per la implantació de les polítiques neoliberals a escala mundial, el que implica importants connotacions en un canvi de model a nivell econòmic, polític, ideològic i social. Aquesta situació requereix, per tant, fomentar una anàlisi global, rigorosa i multinivell que permeta disseccionar els diferents factors que conformen aquesta realitat tan complexa.

Amb la intenció d'acostar aquests anàlisis per a la reflexió compartida i generar un pensament crític que permeta oferir alternatives per un món més just, ATTAC-País Valencià es proposa organitzar un “Seminari Permanent” com espai de formació i debat, en aquells temes més importants i candents, presents en la nostra realitat immediata. Realitat que camina a velocitat de vertigen i requereix d'una actualització constant en el seu anàlisi, per això l'oferta d'un espai de formació continuada en el temps.

Participa: Clemente Hernández, JUFIGLO i Comité Científic ATTAC-Alacant

Per poder participar només cal inscriure's en el formulari que trobeu a aquest enllaç.
Les places són limitades i s’atendrà per ordre d’inscripció.

Us animeu??? Participeu!

Organitza:





0 comentarios:

Publicar un comentario